Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
Přidat hodnocení
5
23x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZB Avatar autora | 7.4.2019
Maximální spokojenost, bryndáky praktické a ve veselých barvách a jako bonus milá komunikace.
EN Avatar autora 11.4.2019
Moc děkujeme :)
Avatar autora | 21.3.2019
ZN Avatar autora | 16.3.2019
RO Avatar autora | 9.3.2019
EK Avatar autora | 5.3.2019
Velká spokojenost, bryndák i šátek jsme hned vyzkoušeli. Vše perfektní a chrániče na kolo se osvědčili.
EN Avatar autora 1.4.2019
Děkujeme :)
PS Avatar autora | 3.3.2019
Velká spokojenost, skvělá komunikace, bryndaky jsou super
EN Avatar autora 4.3.2019
Děkujeme :)
PD Avatar autora | 18.2.2019
Jsem ráda, že jsem našla Váš obchod. Mého těžce postiženého syna bylo velmi těžké obléci na vycházku ven. Zimní bunda od Vás vyřešila vše. Děkuji i za pěkné dárečky. Hodně štěstí Pavla Dočekalová
EN Avatar autora 25.2.2019
Moc děkujeme :)
HL Avatar autora | 17.2.2019
IV Avatar autora | 17.2.2019
DS Avatar autora | 2.2.2019
Obchod mi našla dcera, za mě velká spokojenost,rychlé dodání zboží a dárečky moc potěšily. Děkuji.
EN Avatar autora 4.2.2019
Děkujeme :)
DM Avatar autora | 2.2.2019
Za mě absolutní top. Bunda se zipy na rukávech je to nejúžasnější co jsem ležící dceři mohla pořídit, konečně při oblékání nebojujeme. Bleskové dodání, dárečky k objednávce potěšily, naprostá spokojenost.
EN Avatar autora 4.2.2019
Děkujeme :)
FS Avatar autora | 22.1.2019
velmi dobře kvalitní zboží
EN Avatar autora 4.2.2019
Děkujeme :)
DL Avatar autora | 21.1.2019
VP Avatar autora | 9.1.2019
Kvalitní a praktické zboží, dárek mě potěšil. Dodání zboží rychlé, výborná komunikace..
EN Avatar autora 4.2.2019
Děkujeme :)
PZ Avatar autora | 9.1.2019
Rychlé dodání, kvalitní zboží, milé překvapení v podobě dárků.
EN Avatar autora 4.2.2019
Děkujeme :)
LK Avatar autora | 3.12.2018
Skvělé zboží, rychlé dodání, výborná komunikace. Děkuji za krásné dárky. Za mně nejlepší obchod ????
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme - největší radost dostat takové hodnocení :)
MP Avatar autora | 16.11.2018
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme
MP Avatar autora | 14.11.2018
Bezva sortiment pro našeho slintu ????, pěkný materiál i zpracování, blesková rychlost vyřízení objednávky. Děkujeme za krásný dárek navíc.
EN Avatar autora 15.11.2018
:o) děkujeme
PN Avatar autora | 3.11.2018
Super sortiment, přátelská a reagující zákaznická podpora.
EN Avatar autora 11.11.2018
Děkujeme :)
PZ Avatar autora | 24.10.2018
Nejlepší obchod, jsme maximálně spokojeni. Šátky a šály máme oblíbené. Jeden den objednáno a zaplaceno a snad do dvou dnů jsme je měli doma. Děkujeme i za krásný dáreček pro Mišku. P+M
EN Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme, moc si toho vážime :) Hezký den, vaše needo

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 24

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.