Hodnocení obchodu

4,9 9 hodnocení
Přidat hodnocení
5
8x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora | 3.12.2018
Skvělé zboží, rychlé dodání, výborná komunikace. Děkuji za krásné dárky. Za mně nejlepší obchod ????
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme - největší radost dostat takové hodnocení :)
MP Avatar autora | 16.11.2018
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme
MP Avatar autora | 14.11.2018
Bezva sortiment pro našeho slintu ????, pěkný materiál i zpracování, blesková rychlost vyřízení objednávky. Děkujeme za krásný dárek navíc.
EN Avatar autora 15.11.2018
:o) děkujeme
PN Avatar autora | 3.11.2018
Super sortiment, přátelská a reagující zákaznická podpora.
EN Avatar autora 11.11.2018
Děkujeme :)
PZ Avatar autora | 24.10.2018
Nejlepší obchod, jsme maximálně spokojeni. Šátky a šály máme oblíbené. Jeden den objednáno a zaplaceno a snad do dvou dnů jsme je měli doma. Děkujeme i za krásný dáreček pro Mišku. P+M
EN Avatar autora 24.10.2018
Děkujeme, moc si toho vážime :) Hezký den, vaše needo
LM Avatar autora | 8.10.2018
Jsem moc spokojená, krásné barvy, i materiál výborný. Jsem moc spokojená a chystám další obědnávku. Taky moc děkuji za krásný dárek pro dceru Elišku
E Avatar autora 19.10.2018
Děkujeme :)
SW Avatar autora | 4.10.2018
Jsem velice spokojena krásné barvy a materiál jen pro nás by mohla být větší savost naše slinění v tomto období je veliké
N Avatar autora 5.10.2018
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a doporučujeme vyzkoušet Needo froté bryndáky, které sají nejvíce. http://www.needo.cz/bryndaky/ Jsme rádi i za inspiraci, připravíme tedy i nové typy s vyšší savosti. Mějte krásny víkend, za Needo, Eva
Avatar autora | 4.10.2018
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme
SS Avatar autora | 28.9.2018
EN Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 9

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.